Theeschenkerij & Pluktuin

Vanuit onze hippe “pipowagen” serveren wij u op terras van alle heerlijkheden die onze theeschenkerij te bieden heeft. Met een diversiteit aan o.a. verpakt ijs, verse muntthee van eigen oogst, nostalgisch appelgebak en heerlijke Italiaanse (bonen)koffie, geniet u van het uitzicht over rivier De Mark. Zelfs de thee is een beleving op zich! Een tea-for-one theepotje met de veelbelovende smaken als; Chocola-la-la, Kampeergeluk, Markdal Momentje en Summermint.

De groot opgezette pluktuin van ruim 2500m² biedt vele kleurige bloemen, biologische groenten en fruit waar jong en oud tegen geringe betaling kunnen plukken. Zelf geoogst is toch wat een landelijke omgeving hoort te bieden vinden wij. Onze kersenverkoop begint meestal halverwege juni, afhankelijk van de rijpheid per seizoen.

 

OPENINGSTIJDEN

 Zomervakantie (Zuid NL):

MA t/m ZA 08:30 tot 17:00uur

ZO 10:00 tot 17:00uur

 

Bij geschikt “Fiets- en Terrasweer” (Mei t/m September)

ZA 10:00 tot 17:00uur

ZO 10:00 tot 17:00uur

 

Naast de vaste openingstijden kunt u ook op afspraak bij ons terecht. Neemt u telefonisch contact met ons op of zend ons een e-mailtje met uw wensen.

Reserveren voor grote groepen en/of in combinatie met een activiteit? Besloten feestje met kamperen? Een gevulde picknickmand meenemen op de boot of picknicken in de pluktuin? Laat het ons ruim van tevoren weten, dan zorgen wij ervoor dat u niets tekort komt!

 

Workshops & Activiteiten

Voor kinderfeestjes, workshops en meer!

U bent ook van harte welkom op onze Markdal Fair met vele kraampjes langs de haven. De Markdal Fair is ieder jaar op de 1e zondag van de zomervakantie (regio Zuid NL).

 

Tijdens en buiten het kampeerseizoen organiseren wij een diversiteit aan workshops. Denk aan Schilderen, Handlettering, Arm-breien, Bloemschikken etc.

Via onze Facebook-pagina worden de workshops bekend gemaakt. Houd daarom onze Facebookpagina in de gaten!

Geen Facebook? Stuur ons een mailtje en vraag naar de workshops en data.

 

Klik op het Facebook-logo voor onze pagina!

 

plattegrond_pluktuin_LR

Plattegrond van onze pluktuin (meer dan 2500m²).