stockvault-corn-field114939

HELAAS! IN 2018 GEEN MAISDOOLHOF I.V.M. TEELTWISSEL.

 

Voor elk wat wils op Camping Markdal!

Jezelf laten verdwalen in het maïsdoolhof kan vanaf juni tot eind september*. De kosten zijn €3,50 per persoon.

In de zomervakantie (schoolvakantie West-Brabant) zijn we iedere dag van de week geopend van 10:00-17:00u. Buiten de zomervakantie zijn we vanaf juni* woensdagmiddag van 13:00u-17:00u, zaterdag van 10:00-17:00u en zondag van 10:00-17:00u geopend.

In de zomermaanden zijn we ook vaak ’s avonds open en op afspraak en kunt u zelf of met uw gezin of kinderfeestje komen ronddwalen in het levensechte maïsdoolhof. Elk jaar is er een ander parcours.

Elk laatste weekend van september, dit jaar op zaterdag 30 september 2017, wordt er een griezel-enge spooktocht georganiseerd! Onderaan de homepage vindt u de foto’s van afgelopen jaar. Een paar weken voorafgaand aan de spooktocht kunt u zich via email aanmelden. Noteert u de datum alvast in uw agenda?

Benieuwd wat er met het mais gebeurd voor en na het doolhof?
Het maïs wordt in april ingezaaid en wordt medio oktober geoogst. Van het maïs wordt voedermaïs gemaakt voor de koeien van een boer in het dorp. Zo wordt de gehele oogst nuttig gebruikt.

Camping Markdal heeft ook een eigen Facebook-pagina waar de openingstijden buiten de vaste openingstijden bekend worden gemaakt.

*afhankelijk van het groeiseizoen.